" "
top of page

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van uw bedrijfstuin.

Uw partner voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw bedrijfstuin

Bij Van Der Auwera zorgen wij voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw bedrijfstuin. Bent u er al lang over aan het denken om een bedrijfstuin aan te leggen, maar geen idee hoe u dit aanpakt? Of misschien hebt u al een bedrijfstuin, maar moet deze dringend worden onderhouden? Dan is Van Der Auwera de ideale partner voor al uw tuinopdrachten.

Waarom een bedrijfstuin aanleggen?

Een goede eerste indruk is van vitaal belang en daar draagt een bedrijfstuin toe bij. Een verzorgde en goed ontworpen tuin bij uw bedrijf is het visitekaartje voor uw onderneming. Een bedrijfstuin ondersteunt mee de identiteit van uw bedrijf en levert een belangrijke bijdrage aan het imago van uw onderneming. Wanneer u klanten ontvangt op een locatie waar de tuin duidelijk zorg en aandacht heeft gekregen, wekt u vertrouwen op. Bovendien benadrukt een zorgvuldig ontworpen tuin de architectuur van het bedrijfspand.

Anderzijds helpt een groene omgeving om te ontspannen en heeft bovendien een positieve impact op de mentale gezondheid. Creëer voor uw medewerkers een ruimte waar ze tijdens hun pauze kunnen ontspannen in een sfeervolle en groene omgeving. Wat betekent dat voor uw onderneming? Ontspannen en gelukkige medewerkers zorgen voor betere prestaties op de werkvloer en een hogere productiviteit.

Zorg voor een totaalbeleving voor zowel uw collega’s als uw (potentiële) klanten. Bovendien zorgt een positieve (eerste) indruk voor een betere samenwerking en meer vertrouwen in uw bedrijf. Deze indruk zal de klant een prettig gevoel geven. Kortom: geef uw (potentiële) klanten een warm en groen ontvangst!

Ontwerp, aanleg, onderhoud van bedrijfstuinen
Ontwerp, aanleg, onderhoud van bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen: van ontwerp tot aanleg en onderhoud 

Tuinontwerp

Een verzorgde en goed ontworpen tuin die de identiteit van uw bedrijf ondersteunt, een positieve bijdrage levert aan uw imago en waar uw werknemers zich even kunnen terugtrekken. Om al deze elementen te verwerken in uw bedrijfstuin, moet er gestart worden met een grondig plan van aanpak: een tuinontwerp. Onze landschapsarchitecten en tuinarchitecten houden rekening met de verschillende mogelijkheden en wensen.

Tuinaanleg

Een uitstekend aangelegde bedrijfstuin is totaal iets anders dan een reguliere tuin. Het is niet alleen het visitekaartje van uw onderneming maar het zorgt ook voor een aangename werkomgeving. Als tuinaannemer leggen wij zowel nieuwe tuinen aan, als bestaande tuinen die gerenoveerd moeten worden.

Tuinonderhoud

Uw bedrijfstuin is eindelijk ontworpen en aangelegd, maar daar stopt het niet. Een goed tuinonderhoud zorgt voor een verzorgde uitstraling van uw tuin. Een goed onderhouden tuin is als een verlengstuk van wat u wilt uitstralen als bedrijf. Bij Van Der Auwera zijn er verschillende mogelijkheden qua tuinonderhoud. U kan ons éénmalig inschakelen voor een tuinonderhoud of kiezen voor een onderhoudscontract op jaarbasis.

Overtuigd van onze kennis of wilt u graag meer informatie? Contacteer ons dan via mail, telefoon of via het online contactformulier

bottom of page