" "
top of page

Tuinaanleg te Aartselaar

Tuinaanleg door een professionele tuinaannemer

De tuin is de plaats waar je tot rust kan komen en kan vertoeven tijdens elk seizoen. Jouw tuin is eveneens een verlenging van je huis, dus een goed doordachte tuinaanleg is zeker van belang.

Voor de aanleg van uw tuin, moet u allereerst goed nadenken over het tuinontwerp. Van Der Auwera beschikt ook over tuinarchitecten die zijn gespecialiseerd in het maken van een tuinontwerp. Na het tuinontwerp, of deze nu door ons is gemaakt of reeds ter beschikking is, kan er begonnen worden aan de daadwerkelijke aanleg.

Als tuinaannemer leggen wij zowel nieuwe tuinen aan, als bestaande tuinen die moeten gerenoveerd worden. Gaat het over een bestaande tuin, dan maken we deze eerst klaar voor de werken. Oude elementen worden verwijderd en we zorgen voor vruchtbare grond zodat de gekozen beplanting optimaal kan floreren in de tuin.

Na deze grondwerken wordt er begonnen aan de feitelijke tuinaanleg. Een groot onderdeel van de tuinaanleg is de bestrating. De mogelijkheden zijn eindeloos: aanleg van een tuinpad, een terras, grind,.. en andere soorten verhardingen. Had u ook graag een tuinafsluitingen gehad? Of een vijver in uw tuin? Misschien wel een gezellige pergola? Dit alles leggen wij voor u aan. Uiteraard verzorgen wij bij Van Der Auwera ook de beplanting. Wij planten bomen, struiken, bloemen en zaaien ook het gras of leggen grasmatten.

Tuinaanleg door Van Der Auwera

Kortom voor de volgende zaken (en meer) bent u bij Van Der Auwera aan het juiste adres:

  • Grondwerken, bemesting en aanvoer van aarde

  • Rooing of plaatsing van bomen en struiken

  • Tuinbestrating: levering en plaatsen van grind, dolomiet, klinkers, natuursteen, bangkirai en andere

  • Plaatsen van vijvers

  • Plaatsen van terrassen

  • Plaatsen van pergola

  • Plaatsen van tuinafsluitingen of tuinschermen

  • Plaatsen van irrigatie, riolering of drainage

Van Der Auwera staat het hele jaar door tot uwer beschikking, maar voor een goede groei van de beplanting is het van belang rekening te houden met de seizoenen. De lente en de herfst zijn de beste seizoenen voor de optimale groei van beplanting.

Van Der Auwera legt zowel privé tuinen als bedrijfstuinen aan. Neem een kijkje op onze website, ontdek onze realisaties of contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

bottom of page