" "
top of page

Uw tuinarchitect te Aartselaar voor het ontwerpen van uw tuin

Tuinontwerp van A tot Z

Voor er kan worden gestart met het aanleggen van uw tuin, moet er een grondig plan van aanpak worden gemaakt: een tuinontwerp. Onze landschapsarchitecten en tuinarchitecten besteden extra veel aandacht aan het maken van het ontwerp voor uw tuin. We houden hierbij rekening met de verschillende mogelijkheden en wensen. Op deze manier kunnen wij al uw tuindromen laten uitkomen. Wilt u een vijver in uw tuin? Een mooi grasveld met perkjes? Of een leuk terrashoekje? Laat uw fantasie de vrije loop en onze tuinarchitecten zorgen ervoor dat je niet langer moet dromen van die tuin. Onze architecten gaan zorgvuldig te werken om ervoor te zorgen dat alles ontworpen wordt volgens de regels van de kunst. Bij een tuinontwerp beginnen we in de eerste plaats met het opmeten van van de tuin. Op basis van uw wensen en eventuele referenties of voorbeelden van tuinen wordt er een voorontwerp gemaakt. Uiteraard kunnen er nog aanpassingen gebeuren aan dit voorontwerp. Hierna heeft u een concreet beeld van hoe uw tuin eruit zal komen te zien. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Na de laatste aanpassingen kunnen we een definitief tuinontwerp voorleggen. Onze tuinarchitecten bepalen hierbij die materialen die gebruikt zullen worden.

tuinarchitect plan van der auwera

Het tuinplan of ontwerp bevat de beplanting, bestrating, tuinverlichting, eventuele vijvertjes.. Daarnaast krijgt u ook een offerte voor de concrete uitvoering van het tuinontwerp. Bij Van Der Auwera kan u ook steeds terecht voor de aanleg van dit tuinontwerp. Op die manier bent u er ook zeker van dat het tuinontwerp wordt vertaald naar de realiteit zoals het hoort.

Geen project is ons te groot. Of het nu gaat over een kleine tuin, een grote tuin of tuin van bedrijven of groene zones, Van Der Auwera maakt zowel ontwerpen voor privé tuinen als bedrijfstuinen. Neem een kijkje op onze website, ontdek onze realisaties of contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

bottom of page