" "
top of page

Tuinonderhoud te Aartselaar

Tuinaannemer of tuinman te Antwerpen

Een mooi aangelegde tuin is vast iets waar u trots op bent, maar daar stopt het niet. Om ervoor te zorgen dat uw tuin in topconditie blijft, is het noodzakelijk om de tuin regelmatig te onderhouden. Indien u hier de tijd niet voor hebt of een beetje hulp kan gebruiken, dan kan u terecht bij Van Der Auwera.

Een goed tuinonderhoud zorgt voor een verzorgde uitstraling van je planten, struiken en gazon. Daarnaast is het ook goed voor het voorkomen van ziektes en stimuleert het de groei van jonge scheuten van planten.

Kies voor Van Der Auwera voor een grondig onderhoud. Bepaalde klussen, zoals het snoeien of vellen van bomen, vragen een goede portie vakkennis. Onze tuinmannen beschikken over de nodige kennis en de juiste materialen om het onderhoud van uw tuin tot een goed einde te brengen.

Tuinonderhoud kan verschillende tuinwerken omvatten. De werkzaamheden voor het tuinonderhoud die vaak voorkomen zijn:

  • Onkruid bestrijden en wieden

  • Snoeien van bomen, hagen en struiken

  • In vorm snoeien van buxus of taxus

  • Scheren van hagen

  • Onderhoud en verzorging van het gazon: maaien, bemesten, verticuteren en meer

  • Omspitten en bemesten

  • Terrassen of opritten reinigen of opfrissen

  • Bestrijden van ziektes in bomen en planten

Eenmalig onderhoud of een onderhoudscontract 

Bij Van Der Auwera te Aartselaar kan het tuinonderhoud op verschillende manieren gebeuren. U kan ons éénmalig inschakelen voor een tuinonderhoud of kiezen voor een onderhoudscontract op jaarbasis. Bij de laatste optie komt de tuinman bijvoorbeeld één keer per maand of kwartaal langs om de tuin te onderhouden. U kan zelf de frequentie voor dit onderhoud bepalen. 

Van Der Auwera onderhoudt zowel privé tuinen als bedrijfstuinen. Graag meer informatie over tuinonderhoud van Van Der Auwera te Aartselaar? Aarzel dan niet en contacteer ons via telefoon, mail of contactformulier.

tuinonderhoud van der auwera
bottom of page