" "
top of page

Onderhoud van tuinen

Hoe onderhoud ik mijn tuin?Na uren die je hebt besteed aan het ontwerpen en aanleggen van je tuin staat die er eindelijk. Je tuin is een leefruimte voor je kinderen die graag voetballen of een zitruimte voor jezelf om tot rust te komen en van de laatste zonnestralen te genieten. Maar daarmee is het niet gedaan. Je tuin vergt onderhoud om er altijd zo mooi uit te zien. Maar hoe doe je dit het best? Hoe maai je het gras? Hoe snoei je je struiken en bomen? En wat met de bemesting van je gazon en planten?


Velen onder ons hebben wel zin om zich af en toe in de tuin te wagen en een aantal karweitjes uit te voeren. Er zijn zeker een aantal zaken die je zelf kan doen. Denk maar aan het verwijderen van onkruid, het maaien van het gras en het snoeien van bomen.


Maar na een drukke werkweek een aantal uren in de tuin werken is er meestal te veel aan. Hierbij komt ook nog dat het onderhoud een invloed kan hebben op het milieu. Wat met het gebruik van herbiciden en milieuvriendelijke machines? Ook belangrijk om in het achterhoofd te houden is hoe je het natuurlijk en biodivers leven in je tuin kan stimuleren.


Onderhoudt je tuin met een tuinexpert


Wanneer je met te veel aspecten rekening moet houden, schakel je best een tuinman in. Bij het ontwerp worden deze zaken goed onderzocht. Onze tuinarchitecten weten als geen ander dat ze rekening moeten houden met de verschillende profielen van onze klanten. Zij zullen ook steeds het onderhoud van de tuin in hun achterhoofd houden als ze de eerste schetsen op papier (of computer) zetten. Een goed uitgeruste tuinaannemer kan daarnaast voor de onderhoud van je tuin zorgen. Onze mensen zijn vakkundig opgeleid en we beschikken over een uitgebreid machinepark om alle tuinklussen tot een goed einde te brengen.Van der Auwera is er voor jou het hele jaar door. We staan klaar om alles te doen wat u uit handen wil geven. Heeft u ons enkel nodig voor het onderhoud van je tuin in de winter? Geen probleem: Samen stellen we een overzicht op van de uit te voeren werken. We spreken à la carte af wat en wanneer er juist moet gebeuren. Als we je aanvraag hebben ontvangen, maken we gratis en vrijblijvend een passende offerte op. Zo weet u exact welk budget nodig is om je tuin te onderhouden.


We kijken alvast uit naar een leuke samenwerking!Comentarios


bottom of page